Workshop webshop bouwen - Wijkplatform Bemmel West
16234
post-template-default,single,single-post,postid-16234,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Workshop webshop bouwen

Workshop webshop bouwen

BEMMEL – Januari is wijkplatform Bemmel-west opgericht en bestrijkt het gebied ten zuiden van de Lingewal, het westen van De Plak en Zandsestraat, ook behoren de wijken Klein-Rome, Klaverkamp, Bonenkamp en het dorp Ressen tot het werkgebied. Doordat er steeds weer nieuwe initiatieven en ontwikkelingen zijn blijft het platform volop in beweging.

Op dit moment leveren wij bijdrage aan initiatieven als buurtpreventie, parkeervoorzieningen en verkeersdoorstromingen. Thema’s die bij ons aandacht hebben zijn Leefbaarheid, Verkeer, Groenbeheer en Speelgelegenheid.

Vrijwilligers die in de wijk wonen en actief zijn binnen de organisatie vormen samen het wijkplatform. In verband met de start van dit wijkplatform is de samenstelling niet alleen te beperkt, maar ook te weinig divers. Daarom is het noodzakelijk het platform uit te breiden met vrijwilligers uit de wijken Klaverkamp en Bonenkamp. De werkzaamheden bestaan uit zo’n 10 bestuursvergaderingen per jaar, overleg plegen met werkgroepen en actieve bewoners en signaleren van actiepunten in de betreffende wijken. Het huidige platform bestaat uit circa 10 leden komende uit de wijk Klein-Rome, Ressensestraat en Ressen.

Heeft u belangstelling en of wilt u meer weten dan willen wij u graag ontmoeten. U kunt ons bereiken via Ramon Jansen (voorzitter) 06 14804452 of gebiedscoördinator Gerrit Kurvers 06 12995240.

Op dit moment leveren wij bijdrage aan initiatieven als buurtpreventie, parkeervoorzieningen en verkeersdoorstromingen. Thema's die bij ons aandacht hebben zijn Leefbaarheid, Verkeer, Groenbeheer en Speelgelegenheid.
1 Reactie
  • admin
    Geplaatst om 15:32h, 06 december Beantwoorden

    Great responsive WordPress theme.

Geef een reactie

Tweet
Share
Pin
Share