Contact - Wijkplatform Bemmel West
16755
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16755,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Contact

Bemmel homepagina slider topWijkplatform Bemmel West

WIJKPLATFORM BEMMEL-WEST

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wijkvereniging Bemmel-West

Heeft u vragen over cursussen, wijkkrant of activiteiten van de Wijkvereniging Bemmel-West ? Stuur dan even een e-mail naar info@wijkplatformbemmelwest.nl.

Wijkplatform Bemmel-West

Voor wijk gerelateerde vragen (vragen m.b.t. werkgroepen, aanvragen voor budget voor uw initiatief, ondersteuning voor uw buurtinitiatief, etc.) aan het Wijkplatform Bemmel-West kunt u een e-mail sturen naar contact@wijkplatformbemmelwest.nl.

Stuur uw nieuwsbericht in voor Wijkplatform Bemmel-West

Wilt u een nieuwsbericht op wijkplatformbemmelwest.nl laten plaatsen namens uw vereniging, organisatie of andere instantie?
Dan kunt u hiervoor nu onderstaand contactformulier gebruiken. De redactie bekijkt uw ingezonden nieuwsbericht en zal deze (indien interessant voor de wijk) plaatsen op de wijkwebsite wijkplatformbemmelwest.nl. Wanneer het gaat om een activiteit, kan het ook zijn dat deze toegevoegd aan de wijkagenda. Dit formulier kunt u ook gebruiken voor hulpvraag en aanbod.
Vermeld bij het ingezonden nieuwsbericht ook de datum en het tijdstip van het de activiteit.

Let op: Wanneer u een foto meestuurt voor bij het bericht, bent u verantwoordelijkheid m.b.t. privacy en dergelijke. Wanneer iemand zich bij ons meld dat er bezwaar is voor de desbetreffende foto, zal de Redactie deze verwijderen.

Wij gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met uw gegevens.
Bekijk ook de Privacy Verklaring.
Algemene voorwaarden.
Cookiebeleid.

Contactinformatie

Het wijkplatform bestaat in het belang van de wijkbewoners. Samen met u streven wij naar een optimale leefbaarheid in Bemmel-West. Alleen als wij uw wensen, vragen, suggesties, ergernissen of problemen kennen, kan het wijkplatform iets voor u betekenen. Wij verzoeken u daarom aan ons kenbaar te maken wat u beweegt. Ook is het mogelijk uw verzoek toe te lichten op de vergadering van het wijkplatform.

Secretariaat:

Dhr. P. Onbekend
Straatnaam 15
6663 KG Bemmel

U kunt ons bereiken via:

Dhr. R. Jansen (Voorzitter)
Tel: 0614804452
E-mail: voorzitter@wijkplatformbemmelwest.nl

Dhr. G. Kurvers (Gebiedscoördinator)
Tel: 0612995240.
E-mail: penningmeester@wijkplatformbemmelwest.nl

Thema’s die bij ons aandacht hebben zijn Leefbaarheid, Verkeer, Groenbeheer en Speelgelegenheid.

Tweet
Share
Pin
Share